會員登入 : 密碼 : 新人註冊
Beautyadd
首頁美容討論區購物區美容院優惠報料熱線 美容院最新評語

LANEIGE 會員有優惠,有free sample

siu334

基本會員

LANEIGE 會員有優惠,有free sample

Hi, sis, 我收到 Laneige 的信, 買滿HK980, 便可免費得到4件裝旅行套裝一份;

憑信(其實是一張硬卡),可免費換淨白剔透精華(5ml)

1月2日前去任何門市就可換到.

壞女生~

一星會員

引用:
原帖由 siu334 於 2007-12-11 12:05 發表
Hi, sis, 我收到 Laneige 的信, 買滿HK980, 便可免費得到4件裝旅行套裝一份;

憑信(其實是一張硬卡),可免費換淨白剔透精華(5ml)

1月2日前去任何門市就可換到. ...
我都有啊~不過張野唔知去左邊lu~
~真正愛你的人,不會說許多愛你的話卻會做許多愛你的事...

亞比比

中級會員

雖然得 5ml, 都係自己的 benefit, 記得攞....

gogo

中級會員

引用:
原帖由 壞女生~ 於 2007-12-13 11:12 發表

我都有啊~不過張野唔知去左邊lu~
乜你都係會員黎ga~?

我只係買過一次..
就係去韓國旅行果陣買左支洗面膏~
好平~
不過自己買錯左...
買左乾性皮膚~因為去到...果個sales話我係乾性...
的確....嚮韓國果陣就好乾...
但返到香港...用左就覺得太油喇...
所以到而家都仲未用完- -

有無人係乾性皮膚呀??
我買比佢丫...
我用左3,4次咋- -
平d賣喇~~

亞比比

中級會員

引用:
原帖由 gogo 於 2007-12-14 17:27 發表

乜你都係會員黎ga~?

我只係買過一次..
就係去韓國旅行果陣買左支洗面膏~
好平~
不過自己買錯左...
買左乾性皮膚~因為去到...果個sales話我係乾性...
的確....嚮韓國果陣就好乾...
但返到香港...用左就覺得太油喇.. ...
我的皮膚屬於混合性, Laneige 對我來講太立,早排成樽sleeping pack 送左俾朋友,
另外,mask 都不太適合,兩邊面ok, t字位唔掂,所以我宜家想買軟mask ,咁我就可以就成塊面.(fu 時五顏六色

我以前出trip, 有時會在第度買護膚品(由其是冬天,香港用開既唔夠潤), 但番到香港就用唔倒,好0徒.所以用護膚品係好睇天氣同環境.

gogo

中級會員

引用:
原帖由 亞比比 於 2007-12-14 18:25 發表

我的皮膚屬於混合性, Laneige 對我來講太立,早排成樽sleeping pack 送左俾朋友,
另外,mask 都不太適合,兩邊面ok, t字位唔掂,所以我宜家想買軟mask ,咁我就可以就成塊面.(fu 時五顏六色

我以前出trip, 有時會在第度買護 ...
無錯~
香港天氣...真係比較濕...好易令到皮膚唔乾淨又或者皮膚上既毛孔倒塞~
所以各位sis唔化妝就要勤d洗面...
化左妝既sis落妝果陣就要洗得乾淨d喇~~
唔係皮膚差左就好難搞ga喇~

亞比比

中級會員

引用:
原帖由 gogo 於 2007-12-14 18:35 發表

無錯~
香港天氣...真係比較濕...好易令到皮膚唔乾淨又或者皮膚上既毛孔倒塞~
所以各位sis唔化妝就要勤d洗面...
化左妝既sis落妝果陣就要洗得乾淨d喇~~
唔係皮膚差左就好難搞ga喇~ ...
我一去旅行,塊面就無事,我好懷疑因為香港d 空氣好污糟!!
我用完卸妝油,仲用埋洗臉lotion,為左預防豆豆,好勤力架,
一番屋企,笫一樣做係除鞋,笫二樣就係卸妝.

Processed in 0.033139 second(s), 8 queries{if 0}, Gzip enabled.