會員登入 : 密碼 : 新人註冊
Beautyadd
首頁美容討論區購物區美容院優惠報料熱線 美容院最新評語

就聖誕節喇~你地會送咩俾BF啊~

壞女生~

一星會員

就聖誕節喇~你地會送咩俾BF啊~

如題~
你地諗左未啊~
~真正愛你的人,不會說許多愛你的話卻會做許多愛你的事...

moon2

中級會員

頭痛,未有心水的禮物.大家有無idea 可以提供.

gogo

中級會員

前果個星期先送左個銀包比佢...
都唔知送咩比佢好喇...
不過我諗我會買個袋比佢~~~
方便佢平時用ma^^

壞女生~

一星會員

引用:
原帖由 gogo 於 2007-12-3 15:38 發表
前果個星期先送左個銀包比佢...
都唔知送咩比佢好喇...
不過我諗我會買個袋比佢~~~
方便佢平時用ma^^
做咩送銀包俾佢既~
袋?你之前唔係話送俾佢嫁咩???

加莉

基本會員

應該想一想男朋友送什麼給我吧.

柯南

一星會員

引用:
原帖由 moon2 於 2007-12-3 13:12 發表
今個 x'mas 無錢, 所以連送禮物都慳番......
我舊年送左個porter袋俾佢, 佢鬼咁開心lor.

壞女生~

一星會員

引用:
原帖由 加莉 於 2007-12-5 03:13 發表
應該想一想男朋友送什麼給我吧.
車~想都無用喇~
佢要送咩~邊到你諗啊~

壞女生~

一星會員

引用:
原帖由 柯南 於 2007-12-5 10:40 發表

今個 x'mas 無錢, 所以連送禮物都慳番......
我舊年送左個porter袋俾佢, 佢鬼咁開心lor.
我就幾時都無錢啊~哈哈~
不過今日第一年點都要送d野俾佢掛~

moon2

中級會員

引用:
原帖由 moon2 於 2007-12-3 13:12 發表
我買左個porter 俾佢,我自己是未有咁捨得......

Keroppi

中級會員

我想我會送 D 佢成日用 D 嘢 , 例如領帶 , 銀包 , 手錶 等等

大家點睇呀!

小新

基本會員

雖然好實用, 好似悶左少少播!

ak46

新手學妹

送 "人" 比 佢, 佢 一定 happy 啦

柯南

一星會員

引用:
原帖由 ak46 於 2007-12-12 23:28 發表
送 "人" 比 佢, 佢 一定 happy 啦
都未必架,年年都送"人"實會悶啦!
好多人都想x'mas 有 d 特別, 但有時係愈簡簡單單愈好.  
年年都兩個人過,今年有朋友包場慶祝,又試下一大班人熱鬧d lor.

壞女生~

一星會員

我打算送部車俾佢~
佢一定好鍾意~哈哈~

亞比比

中級會員

引用:
原帖由 壞女生~ 於 2007-12-13 10:58 發表
我打算送部車俾佢~
佢一定好鍾意~哈哈~
model car?

Processed in 0.014505 second(s), 8 queries{if 0}, Gzip enabled.