標題: 美容院有自己的牌子product,你地會唔會 try? [打印本頁]

作者: 亞比比    時間: 2007-11-8 20:16     標題: 美容院有自己的牌子product,你地會唔會 try?

我個人會睇隻 product 會唔會做 facial 時用到,如果價錢 ok,成個course用左都滿意,我先會試買細支裝,各位 sis 係唔係都係咁買野架?
作者: hellokitty    時間: 2007-11-8 23:46

一定要有試用裝提供,仲要唔係得10ml, 8ml, 有番30ml才可試倒效果!
我個人唔反對同美容院買d 唔多人識的牌子用.
作者: 柯南    時間: 2007-11-9 19:07

我只會買我個 facial 用過既 product,因為我塊面好敏感 ,勁king貴,未用過既,邊個sell我都無得傾.
作者: 柯南    時間: 2007-11-9 20:14

我只會買我個 facial 用過既 product,因為我塊面好敏感 ,勁king貴,未用過既,邊個sell我都無得傾.
作者: 加莉    時間: 2007-11-12 00:48     標題: 問下個美容師

如果見面隻新 product , 我會問下我熟的美容師 , 如果她話對我 ok , 我都會試一次 , 睇睇效果如果 ok ,價格又唔錯 , 我會繼續試用
作者: 壞女生~    時間: 2007-11-12 10:54

引用:
原帖由 亞比比 於 2007-11-8 20:16 發表
我個人會睇隻 product 會唔會做 facial 時用到,如果價錢 ok,成個course用左都滿意,我先會試買細支裝,各位 sis 係唔係都係咁買野架?
我好少係美容院買野嫁~
因為覺得多數貴d啊~
但如果真係好用都會試下嫁~

歡迎光臨 Beautyadd (http://beautyadd.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0