會員登入 : 密碼 : 新人註冊
Beautyadd
首頁美容討論區購物區美容院優惠報料熱線 美容院最新評語

你纖體為左乜??? 搵個支持自己的理由!

亞比比

中級會員

你纖體為左乜??? 搵個支持自己的理由!

昨天跟妹妹飯聚, 她說要纖體keep fit, funky dance, (她最怕做gym, 話悶) 來年要穿回 bikini, 原來她想夏天玩 wakeboard.

拿,真係要有個清晰既 deadline, 一個出師有名既理由,否則,懶到死既細妹點會的起心肝!!!

要有 motivation 架, keep fit 必勝!!

moon2

中級會員

個個女仔都話新既一年要keep fit,
聽住先,每個月做檢討.

”中性膚質的工作狂!”
”日出而作,日入又作-長期睡不夠的月光光!”

hellokitty

中級會員

我有時會同亞"daniel" 去hiking架,
都算是keep fit 的一種.
****** 愛死我的 Daniel *******

心情

尊貴會員

首先揾一樣最吸引你的理由去減肥, 減肥其實不難, 人的懶惰和無恆心才是你失敗的原兇。單單話想靚係唔夠, 見到美食就會唔記得, 快啲想吓有無一樣嘢令你深深愛上,可以令你為咗呢個人或事拚命去减肥, 就例如你唔會唔記得你最愛的情人個約會一樣, 一般有愛的力量去推動, 你就會有意志力去減肥吧!

南風瑾

中級會員

引用:
原帖由 心情 於 2008-1-2 13:34 發表
首先揾一樣最吸引你的理由去減肥, 減肥其實不難, 人的懶惰和無恆心才是你失敗的原兇。單單話想靚係唔夠, 見到美食就會唔記得, 快啲想吓有無一樣嘢令你深深愛上,可以令你為咗呢個人或事拚命去减肥, 就例如你唔會唔記得 ...
大家不如定2月14日情人節為一個限期,
不過,小心今年2月7日是大年初一,新年一定不要大食特食啊!

油性暗瘡皮膚!!悉心照料後已有"起色”,大家不妨交換一下心得吧!!

亞比比

中級會員

引用:
原帖由 南風瑾 於 2008-1-2 18:32 發表

good idea!!

gogo

中級會員

引用:
原帖由 南風瑾 於 2008-1-2 18:32 發表

衰梗喇......................

柯南

一星會員

我同我自己講, 每日跑完步先返工,
依家已經18號, 都未有實行.

golden4828

新手學妹

健康D, 令自己更自信, 但最緊要有恆心才可事成,
最近發現這個網站免費提供健康減肥唔反彈, http://pettylady.kf11.com

Processed in 0.047291 second(s), 9 queries{if 0}, Gzip enabled.