會員登入 : 密碼 : 新人註冊
Beautyadd
首頁美容討論區購物區美容院優惠報料熱線 美容院最新評語

今日新聞 - 少女涉擲親生兒落街?黑夜飛B?

南風瑾

中級會員

今日新聞 - 少女涉擲親生兒落街?黑夜飛B?

"少女家中產子 涉擲親生兒落街一名十四歲媽媽隱瞞身孕,在家中產子後,涉將仍臍帶的初生兒,從廿四樓住所擲下死"

好恐怖呀!!黑飛飛B!!
1) 我不明白,為何少女與父母同住,女兒懷孕都不發覺?(雖說他們晚上上班)
2) 香港的性教育究竟有多好?

油性暗瘡皮膚!!悉心照料後已有"起色”,大家不妨交換一下心得吧!!

加莉

基本會員

睇到都好驚 , 有事要找 sis 傾傾 , 點可以一手就掉個仔落街咁殘忍

計我話 , 個女仔父母 , 老師 , 朋友都有責任 , 當然個女仔同個男仔責任最大

現在 D 人對身邊 D 朋友關心度真係好低 , 要有事才會知道 , 點可能十個月都無人知 , 無人理

Martin

管理員

她的家人實在太過不關心她!
小腦袋瓜中的大世界

ak46

新手學妹

事情已發生, 這名十四歲媽媽那麼殘忍.
唉! 一個 字形容 "悲" lor

柯南

一星會員

引用:
原帖由 ak46 於 2007-12-12 23:16 發表
事情已發生, 這名十四歲媽媽那麼殘忍.
唉! 一個 字形容 "悲" lor
有條件既就唔生 (d 朋友好多養寵物算數)
冇條件既去亂生 (生左都掟落街)

香港人愈來愈奇奇怪怪.......

南風瑾

中級會員

引用:
原帖由 柯南 於 2007-12-13 00:32 發表

有條件既就唔生 (d 朋友好多養寵物算數)
冇條件既去亂生 (生左都掟落街)

香港人愈來愈奇奇怪怪.......
是啊!
她一定不知道這個世界上有"母親的決擇"!
很多不育的夫婦想盡辦法生小孩,攪領養

油性暗瘡皮膚!!悉心照料後已有"起色”,大家不妨交換一下心得吧!!

柯南

一星會員

引用:
原帖由 南風瑾 於 2007-12-13 01:09 發表

是啊!
佢得個14/15歲,點搵”亞媽”的決擇?
經手人衰十一,監都有得坐...
你提到香港既性教育,
d 人一係以為拖手,咀下都會生仔;
一係好似打機咁,過幾版,即打大佬,胎都墮幾次,CRAZY!!!

柯南

一星會員

引用:
原帖由 南風瑾 於 2007-12-13 01:09 發表

是啊!
佢得個14/15歲,點搵”亞媽”的決擇?
經手人衰十一,監都有得坐...
你提到香港既性教育,
d 人一係以為拖手,咀下都會生仔;
一係好似打機咁,過幾版,即打大佬,胎都墮幾次,CRAZY!!!

壞女生~

一星會員

見到呢單新聞嚇死喇~
佢點可以咁殘忍殺死自己既baby~
有咩事解決唔到要咁做啊~
咁就無左條小生命~
好可惜啊~
~真正愛你的人,不會說許多愛你的話卻會做許多愛你的事...

柯南

一星會員

引用:
原帖由 壞女生~ 於 2007-12-13 14:05 發表
見到呢單新聞嚇死喇~
佢點可以咁殘忍殺死自己既baby~
有咩事解決唔到要咁做啊~
咁就無左條小生命~
好可惜啊~
不是可惜,是殘忍吧,靚妹被告謀殺,咩前途都無...

moon2

中級會員

引用:
原帖由 南風瑾 於 2007-12-12 11:56 發表
"少女家中產子 涉擲親生兒落街一名十四歲媽媽隱瞞身孕,在家中產子後,涉將仍臍帶的初生兒,從廿四樓住所擲下死"

好恐怖呀!!黑飛飛B!!
1) 我不明白,為何少女與父母同住,女兒懷孕都不發覺?(雖說他們晚上上班)
2) 香港的性教育 ...
我畢左業n 年,真係唔知依家D學生,仲有冇"道德課",or 分開男女生教性教育bor!?

gogo

中級會員

原來果個女仔...係比人強姦..之後生左個b出黎ga~
好得人驚呀...><

柯南

一星會員

引用:
原帖由 gogo 於 2007-12-18 14:15 發表
原來果個女仔...係比人強姦..之後生左個b出黎ga~
好得人驚呀...>
仲衰, 做乜唔攻個死仔出黎, 依家佢掟個bb 落街,好大罪,由受害者變被告喇.

Processed in 0.041128 second(s), 10 queries{if 0}, Gzip enabled.