會員登入 : 密碼 : 新人註冊
Beautyadd
首頁美容討論區購物區美容院優惠報料熱線 美容院最新評語

如果你地知道你地bf上網交友~

壞女生~

一星會員

你地會點啊~
問清楚?鬧佢?
如果佢話剩係想識朋友~話個心知道有你呢個女朋友~咁你地接受嗎?
~真正愛你的人,不會說許多愛你的話卻會做許多愛你的事...

壞女生~

一星會員

無人覆~唔開心啊~

加莉

基本會員

只是識朋友 ??? 我唔信

柯南

一星會員

唔多接受, 網上吹下水ok, 交異性朋友仲要得閒網聚就......

壞女生~

一星會員

引用:
原帖由 加莉 於 2007-12-5 03:12 發表
只是識朋友 ??? 我唔信
我都唔係好信~

壞女生~

一星會員

引用:
原帖由 柯南 於 2007-12-5 10:43 發表
唔多接受, 網上吹下水ok, 交異性朋友仲要得閒網聚就......
怕怕啊~
我宜家都好驚驚~

moon2

中級會員

引用:
原帖由 壞女生~ 於 2007-11-30 10:33 發表
你地會點啊~
問清楚?鬧佢?
如果佢話剩係想識朋友~話個心知道有你呢個女朋友~咁你地接受嗎?
這個是你的假設性的問題吧,他不說,你會知道他在網上交友嗎?

壞女生~

一星會員

引用:
原帖由 moon2 於 2007-12-10 23:33 發表

這個是你的假設性的問題吧,他不說,你會知道他在網上交友嗎?
我當然知喇~
我check到嫁嘛~

gogo

中級會員

比我就唔信喇...
咁ja係你可以上網識朋友...我都可以啦
ok~
咁你上網識女仔...我咪上網識男仔囉~

壞女生~

一星會員

引用:
原帖由 gogo 於 2007-12-13 13:44 發表
比我就唔信喇...
咁ja係你可以上網識朋友...我都可以啦
ok~
咁你上網識女仔...我咪上網識男仔囉~
咁都得~

Processed in 0.041075 second(s), 12 queries{if 0}, Gzip enabled.